Nieuws

Restaurant Petossi Haarlem takes over

Restaurants blijven in deze omstandigheden opzoek naar oplossingen en nu ontstaat er ruimte voor nieuwe creatieve initiatieven en mooie en onverwachte samenwerkingen. Zo neemt restaurant Petossi, Bar & Kitchen Zocher van Carlot Square Haarlem over.

Bart van Berkel

De restaurant zijn spijtig genoeg nog altijd gesloten, maar de samenwerking tussen Petossi en Bar & Kitchen Zocher van hotel Carlton Square Haarlem zorgt voor een nieuwe mogelijkheid: gasten kunnen nu genieten van een overnachting én een 6-gangen Dutch Cuisine truffel-menu. Hoewel de samenwerking niet voor de hand liggend is, hebben beide restaurants een mooie overeenkomst. Ze zijn namelijk aangesloten bij Dutch Cuisine. Chef-kok Bart van Berkel van Petossi, winnaar MasterChef 2014, en Bastiaan Koenders van Bar & Kitchen Zocher zijn altijd op zoek naar de verrassende en unieke producten die Nederland en de seizoenen te bieden hebben, die zij kunnen verwerken in de gerechten. Volgens hen is het dan ook niet nodig om alles van ver te halen. Door zich aan te sluiten bij Dutch Cuisine houden zij zich aan het initiatief om zoveel mogelijk Nederlandse, lokale en seizoensproducten te gebruiken. 

Deze bijzondere samenwerking vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november a.s., dan neemt Petossi de keuken van Bar & Kitchen Zocher over. Gasten kunnen voor €159,- per persoon genieten van een volledig verzorgd arrangement met onder andere een glas cava bij ontvangst, een 6-gangendiner en een overnachting in een comfortabele kamer in het Carlton Square Haarlem. Kijk voor alle informatie op www.square.carlton.nl.  

Redactie Lekker