Nieuws

Restaurant Zout & Citroen start verbouwing in lockdown

Spannende en nieuwe ontwikkelingen voor restaurant Zout & Citroen in Oosterhout. Het restaurant start deze lockdown met een grote verbouwing.

Restaurant Zout & Citroen

Bram en Patricia Helleman van restaurant Zout & Citroen in Oosterhout (nummer 81 in Lekker500 editie 2022) hebben besloten om na een jaar met hoogte- en dieptepunten tocht de stap te zetten. Zij gebruiken deze lockdown om een start te maken met de verbouwing van de keukens in het restaurant. 

“Vanaf 2014 zijn wij met beperkte middelen begonnen aan ons avontuur en hebben wij samen met onze medewerkers Zout&Citroen weten uit te bouwen tot het bedrijf wat het nu is. Wij willen nu graag de stap gaan maken om ons nog verder te verbeteren. In januari zal Fase 1 van de verbouwing gerealiseerd worden.”

Zowel de garde-manger, patisserie- als spoelkeuken worden volledig vernieuwd en er zal een apart deel speciaal voor brood worden gecreëerd. Het team van Zout & Citroen heeft zich het afgelopen jaar gespecialiseerd in het maken van brood. Alles wat zij serveren aan hun gasten willen zij zelf maken met de smaken en texturen die zij voor ogen hebben. 

Fase 2 zal starten in de zomer van 2022, waarbij de roti en entremetier keuken worden vernieuwd en opgedeeld in twee losse delen. De gehele verbouwing is te volgen op de social media-kanalen van restaurant Zout & Citroen. 

Redactie Lekker