Nieuws

Robin van de Bunt gastchef Tribeca

Robin van de Bunt, chef-kok bij restaurant De Leuf in Ubachsberg, zal op zondag 27 januari 2019 samen met zijn voormalig leermeester Jan Sobecki een bijzondere lunch serveren in restaurant Tribeca.

Robin van de Bunt

In 2017 kwamen Claudia en Jan Sobecki van restaurant Tribeca in Heeze ter ere van hun 1-jarige bestaan met het initiatief ‘At the Chef’s Table’ waarvoor ze chefs uitnodigen die ze bewonderen en respecteren. Jan en Claudia verzorgen dan samen met hen een exclusief menu in hun eigen restaurant.

Voorgangers

In het verleden gingen Claudia en Jan onder andere al de samenwerking aan met Jonnie & Thérèse Boer (De Librije***), Thijs Meliefste (Meliefste), Martin Kruithof (De Lindenhof**) en Syrco Bakker (Pure C*).

Over Robin

Robin van de Bunt keerde na het overlijden van zijn vader, Paul van de Bunt, in 2014 tijdelijk terug naar de keuken van de Leuf. Om meer ervaringen, kennis en vaardigheden op te doen vertrok hij naar Bord’eau** en Tribeca**. Sinds september 2017 is hij weer terug in de keuken van de Leuf.  

Informatie

Op 27 januari 2019 zullen de teams van De Leuf en Tribeca de handen ineen slaan om een bijzondere lunch te serveren. Gasten kunnen de keuze maken tussen een 12-gangenmenu (€165,-) of een 8-gangenmenu (€125).

Tribeca in Lekker500

Tribeca staat in editie 2019 van Lekker500 op plek 5. De recensie van dit restaurant lees je hier. De nieuwe Lekker500 ligt in de winkels en kan ook online besteld worden via deze link!

Redactie Lekker