Nieuws

Rond de tafel: coronaproof dineren in de Gashouder Amsterdam

Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt de Gashouder in Amsterdam omgetoverd tot het grootste anderhalvemeter-restaurant van Nederland, samen met 5 sterrenchefs. 

Rond de Tafel

In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers en topchefs Erik van Loo (Parkheuvel), Richard van Oostenbrugge (212), Egon van Hoof (Mos), Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Wilco Berends (De Nederlanden) is het concept tot stand gekomen. Deze chefs zullen de komende tijd hun keuken verplaatsen en elke avond 100 personen verrassen met een 5-gangenmenu met wijnen van topniveau. Een avond waarop gasten gastronomisch worden verwend. 

Door de ruimte die de Gashouder in Amsterdam biedt, wordt de veiligheid van de gasten gegarandeerd gewaarborgd. 

Kijk voor het maken van een reservering en meer informatie op www.ronddetafel.amsterdam.

Redactie Lekker