Nieuws

Rotterdamse topkoks lanceren uniek ‘vijfsterrenrestaurant’

Drie Rotterdamse topkoks slaan samen met Feyenoord, Droomparken en Heerlijk.nl de handen ineen en starten ‘het eerste vijfsterrenrestaurant van Nederland’, om mensen een uitje en een unieke ervaring tijdens deze coronacrisis te bieden.

Gedekte tafel 'vijfsterrenrestaurant'

Chefs Fred Mustert van Fred** (nummer 13 in de Top-100 van Lekker500), Erik van Loo van Parkheuvel** (nummer 17 in de Top-100) en Jos Grootscholten van Perceel* (nummer 61 in de Top-100) zijn samen goed voor vijf Michelinsterren. De chefs verzorgen op zaterdag 16 mei 2020 een uniek 5-gangendiner op Droompark de Zanding in Otterlo. Het diner wordt niet verzorgd in het restaurant van het park, maar bij de gasten in de luxe villa’s zelf. Een volledig gedekte tafel staat klaar voor de optimale restaurantervaring, geheel volgens de maatregelen van het RIVM. Iedere gang wordt namelijk aan de voordeur van de villa geserveerd. Uiteraard wel volgens de sterrenstandaard van de chefs. 

“Toen Feyenoord mij benaderde met de vraag of ik wilde koken op een vakantiepark, dacht ik niet meteen ‘dat gaan we eens doen’. Maar toen ik vervolgens de luxe woningen op Droompark de Zanding zag, wist ik dat we op deze wijze ook een sterrendiner kunnen verzorgen. Het allerleukste eraan vind ik dat we met drie Rotterdamse chefs de handen ineenslaan om deze avond tot een succes te maken. En als er meer animo is, doen we dit gewoon meerdere avonden”, aldus Erik van Loo. 

Andries Bruil, directeur Droomparken: “Samen met Feyenoord zijn we altijd op zoek naar aansprekende campagnes en unieke concepten. De luxe villa’s die we hiervoor inzetten passen perfect bij dit concept”. Het verhuren voor één nacht in combinatie met een diner is nieuw, maar Bruil laat weten dat deze tijden zich dan ook lenen voor nieuwe uitdagingen. Het is uiteraard mogelijk om één of meerdere nachten bij te boeken. Alle Droomparken zijn coronaproof gemaakt, iedereen kan veilig verblijven. 

Het dinerarrangement inclusief overnachting kan worden geboekt via www.heerlijk.nl/special.

*Wegens groot succes is dit prachtige initiatief al ik korte tijd uitverkocht. Wel is er een reservelijst waar je je voor kan aanmelden. Houd voor de updates www.heerlijk.nl/special in de gaten. 

Redactie Lekker