Nieuws

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…

Wil je een keer wat nieuws proberen of kunnen je kookkunsten wel wat extra’s gebruiken? Het kleurrijke kookboek Bloemen

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw…

Wil je een keer wat nieuws proberen of kunnen je kookkunsten wel wat extra’s gebruiken? Het kleurrijke kookboek Bloemen met smaak van Anna Koster helpt je hierbij. Koken met eetbare bloemen is helemaal hip. De vrolijke foto’s in Kosters boek nodigen je uit gelijk de tuin in te duiken om op zoek te gaan naar de lekkerste blaadjes. Als het nog een beetje ontbreekt aan je botanische kennis is er geen man overboord: een gedetailleerde uitleg over talloze bloemen en daarnaast originele recepten maken het voor iedereen leuk om te experimenteren met prachtige, maar vooral lekkere bloemen. Verwerk pioenrozen in een appel-rabarbercrumble en perfectioneer risotto door hem te combineren met gewokte daglelie. Handig: Bloemen met smaak komt met een handige minigids over eetbare bloemen, waarin je in één oogopslag de bloeitijd, smaak én toepassing van je favoriete bloem kunt vinden.

€24,95ISBN: 9789050116053KNNV Uitgeverij

Redactie Lekker