Nieuws

Sidney Schutte in internationale culinaire competitie

Sidney Schutte, chef van Waldorf Astoria Amsterdam en tweesterrenrestaurant Librije’s Zusje Amsterdam, is een van de vijf geselecteerde deelnemers van Taste of Waldorf Astoria

Sidney Schutte

Sidney Schutte, chef van Waldorf Astoria Amsterdam en tweesterrenrestaurant Librije’s Zusje Amsterdam, is een van de vijf geselecteerde Master Chefs voor deelname aan Taste of Waldorf Astoria: een wereldwijd culinaire competitie van Waldorf Astoria Hotels.

Vijf toonaangevende Waldorf Astoria chefs gaan met elkaar de strijd aan door een nieuw iconisch gerecht te bedenken dat wereldwijd op de menukaart komt te staan. Sidney Schutte concurreert met andere Waldorf Astoria-collega’s in New Orleans (VS), Beijing (China), Jeruzalem (Israël) en Orlando (VS). Elke chef krijgt een Amerikaans kooktalent aan zich gekoppeld en samen moeten ze een uniek gerecht ontwikkelen. Sidney Schutte ontvangt begin november in Amsterdam Grae Nonas, chef-kok van Olamaie, een populair restaurant in Austin (Texas).

In februari 2016 presenteren de vijf Master Chefs en hun gekoppelde kooktalenten de culinaire creaties. In het Waldorf Astoria New York wordt bekend gemaakt wie de uiteindelijke winnaar is en wiens ‘iconic dish’ op de kaart komt te staan.

Redactie Lekker