Nieuws

Snel kindvriendelijke gerechten op tafel met recepten van Samuel Levie

Onlangs lanceerde Crisp kindvriendelijke recepten die snel op tafel staan, waarbij een leeg bord gegarandeerd is. Samuel Levie ontwikkelde de recepten speciaal voor Crisp. En met één druk op de knop, kunnen de verse ingrediënten zo worden besteld! 

Recept Crisp

Chef-kok Samuel Levie, tevens mede-eigenaar van worstenmakerij Brandt&Levie en bekend van het kookboek ‘Eten met Nijntje’ heeft speciaal voor supermarkt-app Crisp recepten ontwikkeld, ‘Hits voor kids’. Levie weet als vader van twee kritische dochters hoe lastig het kan zijn om te koken voor kinderen: “Het ene moment eten ze nog alles, het volgende moment alleen nog maar pannenkoeken en friet. Mijn advies is: chill! Het komt goed.”

De gerechten zijn snel te bereiden, rijk aan groenten en bovendien heerlijk voor zowel kind als ouder! “De recepten die ik voor Crisp heb gemaakt zijn in principe geschikt voor kinderen vanaf een jaar of twee, maar juist ook echt bedoeld voor het hele gezin. Want soms iets apart koken voor de kinderen is prima, maar het is ook wel zo makkelijk en gezellig om met het hele gezin hetzelfde te kunnen eten. De verse ingrediënten van Crisp hebben bovendien een goed verhaal. Dat kookt nog leuker”, aldus Levie. 

Vaak worden de dezelfde gerechten bereid waarbij ouders er zeker van zijn dat deze door iedereen gegeten wordt, maar soms wordt het tijd voor wat anders. De recepten in de Crisp-app zijn dé oplossing: heerlijk gevarieerd en net weer even wat anders. Van doperwtensoep met feta en pita-soldaatjes tot aan een groentefrittata met een frisse salade en van noodlesalade met gamba’s en mango tot conchiglie met venkelworst en courgette. Eet smakelijk! 

Handig om te weten

Supermarkt-app Crisp levert supervers en betaalbaar eten, dat zeven dagen per week landelijk wordt bezorgd. En voor 22:00 besteld, de volgende dag de boodschappen in huis. De producten komen van meer dan 650 boeren, kwekers en makers. Het is dan ook de missie om eten van betere kwaliteit bereikbaar te maken voor meer mensen. 

Redactie Lekker