Nieuws

Soenil Bahadoer geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op 20 maart jl. is Soenil Bahadoer, patron cuisinier van restaurant De Lindehof in Nuenen, geslaagd voor de Meesterproef.

Soenil Bahadoer

Op 20 maart jl. is Soenil Bahadoer, patron cuisinier van restaurant De Lindehof in Nuenen, geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee heeft hij de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca behaald.

De proef werd afgenomen door SVH Meesterkoks Dennis Kuipers (Restaurant Vinkeles in Amsterdam) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu Restaurant in Amsterdam) en in aanwezigheid van Hanneke Westland (Secretaris SVH Meestertitels). De commissie was erg te spreken over de eigen smaken en gerechten van Bahadoer, die een zeer herkenbare eigen signatuur heeft ontwikkeld. Als een van de topstukken werd genoemd het voorgerecht van lamellen van kabeljauw, rendang van spitskool, rammenas, crème van knolselderij en miso, rijstevel en Kingkrab. Ook de lam met aubergine en vadauvan viel erg in de smaak. Het enthousiasme van de chef komt overal in terug, niet alleen op het bord, maar ook in het team. De medewerkers zijn er duidelijk trots op om voor hem in De Lindehof te mogen werken.

Redactie Lekker