Nieuws

Lekker zoekt enthousiaste stagiair

Ben jij die zelfstandige en enthousiaste student met een vlotte pen? Studeer jij Journalistiek of Communicatie en heb je affiniteit met de culinaire wereld? Solliciteer nu naar een redactiestage bij dè Nederlandse restaurantgids Lekker500!

stage lekker500

Lekker500 beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Naast de ranglijst van de 500 beste restaurants van Nederland staan in de gids (die 1x per jaar verschijnt) ook interviews met top-chefs, recepten, shopping musthaves, recensies over de nieuwste kookboeken en nog veel meer!

Op Lekker.nl en via onze socialmediakanalen houden we lezers het hele jaar door op de hoogte van ontwikkelingen binnen culinair Nederland en inspireren we hen door artikelen te schrijven over de mooiste citytrips, de nieuwste kookboeken, easy recepten van bekende chefs en nog veel meer!

Wie?

Voor deze stage zijn we op zoek naar een zelfstandige student met een vlotte pen en affiniteit met de culinaire wereld. Een uitstekende beheersing van Nederlands is een pre. Je bent flexibel, goed met deadlines en kunt ook online je weg vinden. Je bent tevens fulltime beschikbaar om voor minimaal 4 maanden op de redactie in Groningen aan de slag te gaan.

Wat?

Het betreft een stage van +/- 5 maanden met een marktconforme stagevergoeding. Tijdens deze periode ga je fulltime aan de slag op onze redactie en assisteer je ons bij de dagelijkse werkzaamheden. Je zult veel schrijven voor onze website, produceert content voor onze socialmediakanalen en zult nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van de gids. Ook help je mee met bredere redactionele taken.

Klinkt goed?

We zijn voor september 2019 op zoek naar een stagiair. Stuur je CV en motivatiebrief naar redactie@lekker.nl en wie weet zien we je binnenkort op de redactie in Groningen!

Redactie Lekker