Nieuws

Sterrenchefs komen in actie voor de Nederlandse Hartstichting

Een initiatief naar ons hart: 6 sterrenchefs komen in actie door samen een uniek 9 sterrendiner te bereiden en daarmee geld in te zamelen voor de Nederlandse Hartstichting. 

Chefs Harten Diner

Sterrenchefs Jonnie Boer (De Librije***), Erik van Loo (Parkheuvel**), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**), Marcel van der Kleijn (Calla’s*), Peter Gast (Graphite*) en Dennis Huwaë (Daalder) slaan de handen ineen en creëren samen een uniek 5-gangendiner, oftewel het Harten Diner. Hiermee kan je thuis genieten van een exclusieve culinaire ervaring en wordt de Hartstichting gesteund. 

Een gezond hart is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend en nu, met het coronavirus, kunnen hartpatiënten hard worden getroffen. De gehele opbrengst van het Harten Diner zal worden gebruikt voor het corona Hartonderzoek, waarbij wordt gekeken naar betere oplossingen voor de problemen van hartpatiënten als gevolg van corona. 

Elke gang van het Harten Diner is bereid door één van de genoemde chefs. Met simpele instructies zet jij als thuiskok een heerlijk 5-gangensterrendiner op tafel. De box is gevuld met extra’s voor de complete restaurantervaring voor thuis en kan worden uitgebreid met een wijnarrangement, geselecteerd door topsommeliers, en/of een bijpassend kaasplankje. 

Wil jij op 17 of 18 juli thuis genieten van deze bijzondere culinaire ervaring en daarmee de Hartstichting steunen? Wees er dan snel bij, want er is een beperkte voorraad. De boxen worden door heel Nederland, behalve de Waddeneilanden, geleverd. Kijk hier voor meer informatie en draag bij aan een gezond hart voor iedereen! 

Update: Wegens groot succes werd er een tweede weekend toegevoegd, namelijk zaterdag 25 en zondag 26 juli. Door de vele bestellingen die zijn geplaatst, is het voorlopig niet meer mogelijk om het Harten Diner te bestellen. 

Redactie Lekker

Tags

Sterrenchefs, Nederlandse Hartstichting, Hart, Gezondheid, Harten Diner

Gerelateerde artikelen