Nieuws

Sterrenlunch jubileum Alliance Gastronomique

Dit jaar bestaat Alliance Gastronomique 50 jaar, en om dat te vieren organiseert ze op 26 november de Supernovae Lunch E

Sterrenlunch jubileum Alliance Gastronomique

Dit jaar bestaat Alliance Gastronomique 50 jaar, en om dat te vieren organiseert ze op 26 november de Supernovae Lunch Editie Zuid. Een supernova is één exploderende ster, maar bij deze Supernovae lunch zullen twaalf sterren ontploffen - Michelinsterren, om precies te zijn. Bij Oogenlust in Eersel koken zij de sterren van de hemel.

Gedurende de middag zullen elf unieke, creatieve gerechten de revue passeren, elk begeleid met een bijpassende wijn. Onder meer Da Vinci**, De Treeswijkhoeve** en Zarzo* maken deel uit van de organiserende restaurants, dus een smaakvolle middag is gegarandeerd. Een glas champagne en livemuziek maken het Lazy Sunday-gevoel helemaal af.

Reserveren

De middag duurt van 12:30 tot 18:00. Je kunt erbij zijn voor €185 per persoon; dit is inclusief champagne, wijn en koffie. De plaatsen worden toegewezen volgens het Table d’Hôte-principe, je schuift dus bij andere gasten aan. Reserveren kan hier.

Beeld: iStock

Redactie Lekker