Nieuws

Succesvol sterrendiner voor KiKa

Gisteravond haalde vereniging Foodclub, met een speciaal KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam, €12.518 op voor Stichting Kind

Succesvol sterrendiner voor KiKa

Gisteravond haalde vereniging Foodclub, met een speciaal KiKa-Diner in Zadkine Rotterdam, €12.518 op voor Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs met in totaal vijf Michelinsterren verzorgden samen met leerlingen van het Zadkine Horeca een 6-gangendiner. Bij het diner waren 150 gasten aanwezig. Na het diner konden ze tijdens een veilig bieden op verschillende (culinaire) activiteiten. Zoals: een 10-gangendiner voor twee personen bij restaurant Niven en een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel.

De chef-koks die samen met de leerlingen het diner bereidden zijn: René Tichelaar (De Gieser Wildeman), Fred Mustert (Restaurant Fred), Gert Blom (Restaurant Amarone), Mark Vaessen (The Harbour Club Kitchen), Wim Serverein (Wereldmuseum), Antoine Schweig (Prins van Terbregge).

Het bestuur van Foodclub, één van de initiatiefnemers van het KiKa-Diner 2016: “Wij zijn er trots op wat wij met deze avond voor Stichting Kinderen Kankervrij hebben opgehaald. De chefs hebben samen met de leerlingen van het Zadkine Horeca voor een fantastisch diner gezorgd!”Voor meer informatie: www.foodclub.eu

Foto: Otto Aalbersberg

Redactie Lekker