Nieuws

SVH en KHN bieden horecamedewerkers die thuis zitten gratis e-learning

Afgelopen zondag zijn er maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus onder controle te houden. Dit met gevolg dat alle horecagelegenheden moesten sluiten. SVH en KHN komen met een initiatief voor thuiszittende horecamedewerkers.

SVH en KHN e-learning

De impact van de maatregelen voor het sluiten van de horeca is groot: van de 466.000 medewerkers zit een groot gedeelte nu thuis. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en KHN (Koninklijke Horeca Nederland) denken nu ook graag mee met de ondernemers: medewerkers kunnen nu aan de slag met het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. 

Alle medewerkers die thuis zitten kunnen nu gratis aan de slag met het grootste e-learning platform voor de horeca. Gedurende een maand worden de licenties voor keuken, bediening en fastservice volledig opengesteld. Ontwikkeling van talent en vakbekwaamheid is van belang om straks weer een goede start te maken zodra het sociale leven weer op gang komt. SVH en KHN komen later met een nog groter aanbod om ondernemers en werknemers zo goed mogelijk te helpen.

SVH en KHN: “De horeca heeft NU steun nodig. Zeker met de klappen die opgevangen moeten worden en personeel dat nu niet inzetbaar is willen we deze handreiking doen. Voor de keuken, bediening en fastservice rollen zijn er e-learning mogelijkheden beschikbaar. Er zijn zoveel goede initiatieven in Nederland opgestart, wij leveren daar graag ook onze bijdrage aan. Samen staan we achter de Nederlandse horeca en richten we de #StayHomeHospitalityAcademy op.”

Redactie Lekker

Credits

Beeld: SVH

Tags

SVH, KHN, e-learning, COVID-19, Horeca

Gerelateerde artikelen