Nieuws

SVH officieel partner Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is officieel partner van het evenement.

Nationale Horecadag

Initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseert samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVH de open dag voor horeca. De partijen zetten gezamenlijk in op het werven van nieuwe krachten en het verbeteren van het horeca-imago. Ricardo Eshuis, directeur SVH: “We slaan de handen ineen en omarmen dit geweldige initiatief om zo duidelijk te maken hoe gaaf het is om in de horecabranche te werken. Zo laten we samen zien op welke mooie plekken je kunt werken, met de mooiste producten in de mooiste gebouwen.” 

Tijdens Nationale Horecadag geven horecabedrijven door het hele land een kijkje in de keuken en organiseren zij diverse activiteiten. Al 200 horecabedrijven doen mee, met activiteiten zoals kookworkshops en meet-en-greets met chefs.

Tour langs SVH Meesters

SVH Meesters door het hele land demonstreren hoe zij het vak uitdragen. Eshuis: “Met een speciale SVH Meestertour bieden we bezoekers een unieke kans een kijkje achter de schermen te nemen bij dé horecatop van Nederland. Want ben je te gast bij een SVH Meester, dan ben je verzekerd van een horecabelevenis op niveau.”

Meld je aan

Op NationaleHorecadag.nl zie je welke horecabedrijven meedoen en zijn alle activiteiten te vinden, waaronder de SVH Meestertour.

Redactie Lekker