Nieuws

’t Havenmantsje in Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Horeca studenten opgelet! Restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen is tijdens de Horecava uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca.

Beste Leerbedrijf Horeca

De titel is tijdens de Horecava bij de stand van SVH uitgereikt. ’t Havenmantsje wist de titel in de wacht te slepen door hun enorme inzet voor hun leerlingen. Zij wisten de commissie te verrassen door ook als een middelgroot leerbedrijf aan alle opleidingsniveaus een plek te bieden. Van niveau 1 tot en met niveau 4 of HBO, alle leerlingen zijn welkom en krijgen binnen het bedrijf de juiste begeleiding, afgestemd op de behoefte van de leerling. Daarnaast verzorgen zij gastlessen bij de horecaopleidingen in de nabije omgeving. 

Lekker500

’t Havenmantsje is geen onbekende voor Lekker500. Het restaurant in Harlingen staat op positie 79 in de Top-100. Uit de recensie: ‘De serre van dit sfeervol en modern ingerichte restaurant biedt uitzicht over de grote haven die gelegen is aan de Waddenzee. SVH Meesterkok Marco Poldervaart is er in geslaagd om van het voormalig gerechtsgebouw een culinaire aanlegplaats te maken. En zijn echtgenote en sommelier Inez Poldervaart draagt met haar deskundige team zorg voor een vlekkeloos verlopende avond. Bij het aperitief ontvangen we als amuse een glaasje met komkommergelei en -schuim, plus makreel afgetopt met gepofte aardappel, en drie variaties van tomaat: gedroogd, gekonfijt en schuim, met een dopje avocado, ansjovis en mousse van paprika. Een veelbelovende start.’ 

Redactie Lekker