Nieuws

Terug in de tijd bij Het Bosch Waterfront Kitchen

Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam organiseert deze maand weer '11 Sterren bij het Bosch'. Tijdens dit evenement nodigen ze dé grote Nederlandse chefs uit de jaren 80 uit. Zij nemen dan enkele dagen de keuken van het restaurant over.

Het Bosch

De chefs die aan dit evenement meedoen zijn goed voor 11 Michelinsterren. Dit jaar zullen Cees Helder***, Constant Fonk**, Emmanuel Mertens**, Wulf Engel**, Henk Tuin* en Paul Fagel* nog één keer hun signature dishes koken. Denk aan de ‘Ravioli de Homard’ van Cees Helder of de ‘Paupiette de sole aux moules et safranâ’ van Paul Fagel.

Programma

Op maandag 26 november 2018 vindt de première plaats met een speciale lunch vanaf 12:00. Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december zullen de chefs de keuken overnemen tijdens het diner om voor de gasten van Het Bosch Waterfront Kitchen te koken.

Over Het Bosch Waterfront Kitchen

Begin 2018 nam Danny van Houten het stokje bij Het Bosch over van zijn vader Ferry van Houten. Daarmee veranderde de naam van 'Het Bosch' naar 'Het Bosch Waterfront Kitchen'. Danny liep voor de overname al jaren mee als sommelier in het Amsterdamse restaurant. Naast de naam veranderde Danny ook de menukaart,  waardoor er nu geen voor- en hoofdgerechten meer op de kaart te vinden zijn. Gasten kunnen aan de hand van kleine gerechtjes zelf een menu samenstellen. 

Het Bosch
Danny en Ferry van Houten van Het Bosch Waterfront Kitchen.

Het Bosch Waterfront Kitchen in Lekker500

Ook dit jaar is Het Bosch Waterfront Kitchen te vinden in Lekker500. Benieuwd naar de recensie? De nieuwe gids ligt nu in de winkels en is ook online te bestellen via deze link!

Redactie Lekker