Nieuws

Thuiskoks nemen het op tegen chefkoks in “The Chef’s Line Nederland”

Vier hobbykoks nemen het op tegen de professionele keukenbrigade van een toprestaurant in “The Chef’s Line Nederland”, dat vanaf 14 mei op 24Kitchen te zien is.

chef's line met margot janse, jacob jan boerma en dennis Huwae

Na het succes van de Australische versie van The Chef’s Line is 24Kitchen nu bezig met de opnames voor een Nederlandse versie van het populaire kookprogramma. Elke week staat er een nieuwe groep van vier thuiskoks aan de start, tegenover een “chef’s line” (een professionele keukenbrigade van vier chefs). Elke werkdag valt er een kok af, waarna de best presenterende thuiskok het uiteindelijk opneemt tegen de hoogste rand in de chef’s line. Elke week staat er weer een andere, internationale keuken centraal.

Uiteraard zijn er experts aanwezig om de gerechten te beoordelen. Bij The Chef’s Line schuiven grote culinaire namen aan als jury: sterrenchef Jacob Jan Boerma van De Leest*** in Vlaassen, nummer 4 in Lekker500; Margot Janse, 21 jaar aan het hoofd van gerenommeerd restaurant The Tasting Room in Franschhoek, Zuid-Afrika; en Dennis Huwaë, ‘Talentvolle Chef van 2018’ en chefkok van Daalder in Amsterdam. Het wordt dus een grote verzameling van culinair talent, goed op hun plek in een programma met een leerzaam karakter. Iedereen krijgt gelijke kansen, en om dat te waarborgen proeven de juryleden alle gerechten blind.

‘The Chefs’ Line Nederland’ is vanaf maandag 14 mei iedere werkdag om 22.00 uur te zien op 24Kitchen.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: The Chef's Line / 24Kitchen

Tags

programma, kookprogramma, culinair, the chef's line, 24Kitchen, jacob jan boerma, margot janse, dennis huwae