Nieuws

The Dutch Weed Burger opent seaweed restaurant

The Dutch Weed Burger opent op 1 juni de deuren van haar eerste eigen, vaste locatie in Amsterdam. Naast de bekende vega

The Dutch Weed Burger opent seaweed restaurant

The Dutch Weed Burger opent op 1 juni de deuren van haar eerste eigen, vaste locatie in Amsterdam. Naast de bekende veganistische burger worden er ook drie nieuwe 100% plantaardige foodconcepten ontwikkeld die verrijkt zijn met zeewier.

Na jarenlang naam te hebben gemaakt met een rollende keuken vestigt The Dutch Weed Burger zich nu in een pand aan de Nicolaas Beetsstraat in Amsterdam. Naast dat er in het restaurant uiteraard Dutch Weed Burgers verkocht zullen worden, hebben de eigenaren ook de focus gelegd op een compleet nieuwe, plantaardige, menukaart met hartige én zoete producten.

Het verhaal achter het conceptMark Kulsdom en Lisette Kreischer, de bedenkers van The Dutch Weed Burger, zijn de trotse eigenaren van het nieuwe concept, dat qua inrichting en materiaalgebruik zo duurzaam mogelijk zal draaien. Lifestyle activist Lisette: ‘We zien dat plantaardige voeding een regelrechte trend wordt en dat is precies op tijd. De beweging naar een nieuwe voedselcultuur is noodzakelijk, voor de gezondheid van de planeet en alles wat daarop leeft.’

Vanaf 1 juni is het restaurant dagelijks geopend van 11:00 tot 21:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.thedutchweedburger.com of op de Facebookpagina van The Dutch Weed Burger. 

Redactie Lekker