Nieuws

Thuis dé culinaire ervaring met dinerboxen van Restaurant 212

Topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, van het Amsterdamse Restaurant 212, introduceren een nieuw concept ‘212 at home’. Hiermee brengen zij fine dining-beleving naar de mensen thuis.

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot

De inhoud van de box wijkt niet af van het DNA en de typerende smaken van Restaurant 212 (nummer 20 in de Top-100 van Lekker500, tevens de grootste stijger), maar de gerechten zijn nu makkelijk te bereiden voor de mensen thuis, door de instructies die worden meegeleverd. Het is een zorgvuldig samengesteld 4-gangendiner dat elke twee weken varieert. Het menu kan worden uitgebreid met passende wijnen en aanvullende gerechtjes. De box bevat daarnaast altijd een gerecht dat 1-op-1 overgenomen van het menu van het restaurant zelf. 

De culinaire dinerbox, bereid door Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, is te bestellen vanaf €53,- via 212.amsterdam. Het is daarnaast mogelijk om voor €10 extra de restaurantbeleving voor thuis compleet te maken door de extra service in samenwerking met Representable, waarbij je tafel thuis wordt gedekt met prachtig servies, bestek en glazen.

De box kan worden afgehaald bij het restaurant zelf of de box kan thuis worden bezorgd voor €5,- extra. De bezorgregio is binnen de ring van Amsterdam, behalve Amsterdam-Noord. Kijk hier voor meer informatie. 

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Chantal Arnts

Tags

212, Thomas Groot, Richard van Oostenbrugge, Dinerbox