Nieuws

Thuis koken op topniveau

Thuis de sterren van de hemel koken en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan!

Fijnproeven

Thuis de sterren van de hemel koken en tegelijkertijd een goed doel steunen? Dat kan met de aankoop van dit prachtige kookboek ‘Fijnproeven in Nederland’ van uitgever Geen Blad voor de Mond van Laurens Oude Elberink. 35 Nederlandse topkoks stellen zich aan je voor en zij geven elk een van hun favoriete gerechten prijs. De recepten zijn uitgebreid omschreven zodat je stapsgewijs een prachtig eindresultaat op tafel kunt zetten. Fotograaf Johan Visschedijk portretteerde de deelnemende chef-koks op indringende wijze en deze pure zwartwitfotografie neemt een bijzondere plek in het kookboek in. Op de redactie is de mousse van gezouten karamel met limoen, chocolade en hazelnoot van chef-kok Margo Reuten (restaurant Da Vinci in Maasbracht) al omarmd, net als de salade van Noordzeekrab met avocado, karnemelk en macadamianoten van chef-kok Menno Post (restaurant De Bokkedoorns in Overveen). En dat zijn nog maar 2 van de in totaal 35 toprecepten in dit kookboek! Het goede doel betreft de voedselbank waarvoor de opbrengsten van het kookboek bestemd zijn. Kopen dus. Verkrijgbaar via deze link.

Fijnproeven in Nederland€24,95ISBN 9789490286118Uitgever Geen Blad voor de Mond

Tekst: Mieke van Laarhoven

Redactie Lekker