Nieuws

Toekenning Gouden en Zilveren Schalen 2014

Lekker Landschap reikt vandaag de eerste Gouden Schalen uit aan restaurants die gebruikmaken van wildpluk-ingrediënten.

Toekenning Gouden en Zilveren Schalen 2014

Lekker Landschap reikt vandaag de eerste Gouden Schalen uit aan restaurants die gebruikmaken van wildpluk-ingrediënten. De drie Gouden Schaal-winnaars zijn: de Piloersemaborg in Den Ham, De Librije in Zwolle en Aan Zee in Oostvoorne.

Aan een twintigtal andere restaurants is de Zilveren Schaal toegekend. De onderscheiding is een erkenning voor restaurants die gebruikmaken van wildpluk-ingrediënten en hun gasten op die manier culinair laten genieten van natuur en landschap. De toekenning van de Gouden en Zilveren Schalen sluit aan bij de huidige revival van wildplukken, met natuurbeleving als dagelijkse kost.

Klik hier voor meer informatie.

Redactie Lekker