Nieuws

Topchefs koken voor KiKa

Zes topchefs gaan samen met leerlingen van Rotterdamse horecavakscholen gezamenlijk een 6-gangendiner bereiden voor ruim 250 gasten. De opbrengst van het diner is bestemd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

fred

Zes topchefs gaan samen met leerlingen van Rotterdamse horecavakscholen gezamenlijk een 6-gangendiner bereiden voor ruim 250 gasten. De opbrengst van het diner is bestemd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Het diner wordt georganiseerd door De Foodclub in samenwerking met Bidvest DeliXL, die de ingrediënten verzorgt, en Excelsior Hospitality & Events, die hun keuken en restaurant ter beschikking stelt. De wijn wordt geleverd door De Gouden Ton Rotterdam. De chefs die dit jaar zullen koken tijdens het Foodclub Kika-diner zijn Gert Blom (restaurant Amarone* Rotterdam), Erik van Loo (restaurant Parkheuvel** Rotterdam), Antoine Schweig (restaurant De Prins Rotterdam), Wim Severein (restaurant Het Wereldmuseum* Rotterdam), René Tichelaar (restaurant De Gieser Wildeman* Noordeloos) en Fred Mustert (restaurant Fred** Rotterdam). Het diner wordt geserveerd onder leiding van diverse gastheren en -vrouwen van gerenommeerde restaurants. Ook zij worden bijgestaan door leerlingen van verschillende (horecavak-)scholen.

Het is nog mogelijk een tafel te reserveren voor het Foodclub KiKa-diner. Een tafel van 10 personen kost €2000. Het diner vindt plaats op 27 maart 2017 vanaf 17.00 uur. Reserveren kan via www.foodclub.eu.

Beeld: culinairfotografie.nl

Redactie Lekker