Nieuws

Nieuwe chef de cuisine The White Room

Het team van restaurant The White Room* in Amsterdam, waar chef-kok Arturo Dalhuisen aan het roer stond, wordt vanaf heden geleid door – voormalig souschef – Randy Karman in samenwerking met signature chef Jacob Jan Boerma.

Randy Karman

De transfer binnen The White Room, dat onderdeel is van Grand Hotel Krasnapolsky, werd gister bekend gemaakt. Het restaurant laat weten dat Dalhuisen in goed overleg het restaurant heeft verlaten en zich wil richten op zijn toekomst buiten het bedrijf.

Karman werkte eerder bij Boerma’s restaurant De Leest*** in Vaassen als chef de partie. Ook heeft hij bij restaurant Bord’Eau* in Amsterdam gewerkt. In het persbericht van The White Room laat Karman weten: “Als souschef en rechterhand van Arturo heb ik mij de signature van The White Room volledig eigen gemaakt. Ik kijk ernaar uit om samen met Jacob Jan Boerma de huidige lijn voort te zetten en de gasten een fantastische culinaire beleving te blijven bieden met gerechten die alle zintuiglijke mogelijkheden van smaak bevatten, hetgeen The White Room zo kenmerkend maakt.” Boerma laat zelf weten het geweldig te vinden om wederom met een talentvolle, gemotiveerde chef te mogen werken aan de ambities van The White Room.

Randy Karman is vanaf heden de nieuwe chef de cuisine bij The White Room in Amsterdam.
Randy Karman is vanaf heden de nieuwe chef de cuisine bij The White Room in Amsterdam.Onderschrift

The White Room staat in Lekker500 editie 2019 op plaats 51. Benieuwd naar de recensie? De gids is te bestellen via deze link.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: The White Room

Tags

The White Room, arturo dalhuisen, Jacob Jan Boerma, Randy Karman

Gerelateerde artikelen

Ivy vernieuwt