Nieuws

Zesde editie Foodfestival TREK

Van donderdag 9 mei tot zondag 1 september trekt het Bourgondische Festival TREK door het hele land. In acht verschillende stadsparken kunnen bezoekers kiezen tussen een smakelijk aanbod van gerechten uit verschillende mobiele keukens.

Festival TREK

Acht van de mooiste stadsparken van Nederland vormen komende zomer het decor voor het zesde seizoen van Festival TREK. Parken in Rotterdam, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Enschede, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag worden opeenvolgend omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de verschillende foodtrends van 2019.

Het aanbod

Het grootste rondreizende foodfestival van Nederland heeft het afgelopen jaar ruim 250.000 bezoekers verwelkomd, die elk seizoen worden verrast met nieuwe toevoegingen voor de Festival TREK formule. Zo wordt er dit jaar bij de selectie van foodtrucks meer rekening gehouden met trends op het gebied van eten, zoals vegan, vegetarisch en biologische keukens. Daarnaast is er meer terrasgelegenheid aanwezig en komen er verschillende bars bij zoals een semi-overdekt wijnterras en een cocktailbar. Voor de bierliefhebber is er dit jaar ook een Biergarten met een uitgebreid aanbod aan de lekkerste speciaalbiertjes.

Festival TREK

Theater

Bezoekers weten het festival, naast de lekkere gerechten uit de mobiele keukens, ook te vinden vanwege de sfeer en het verrassende entertainment. Overdag is er een theaterkaravaan en zorgt TREK voor een verrassend aanbod aan entertainment door jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Om tien uur 's avonds is er dagelijks een vuurwerkshow.

Festival TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Foodtrucks die deel uit willen maken van het festival kunnen zich tot 15 februari aanmelden via deze link

Redactie Lekker

Credits

Tekst: Luc de Groot
Beeld: Festival TREK

Tags

foodfestival, foodtruck, TREK, mobiele keukens