Nieuws

Trend: de brasserie in het vijfsterrenhotel

Hotels alleen voor hotelgasten? Een ouderwetse gedachte. In het buitenland is het al heel gewoon en nu lijkt het in Nede

Trend: de brasserie in het vijfsterrenhotel

Hotels alleen voor hotelgasten? Een ouderwetse gedachte. In het buitenland is het al heel gewoon en nu lijkt het in Nederland ook door te dringen: zonder brasserie geen levendig hotel. Want zo’n brasserie trekt de lokale bevolking en de hotelgast proeft van het echte Amsterdamse leven zonder daarvoor zijn hotel uit te komen.Zoals bij de Hoofdstad Brasserie in Hotel l’Europe (onder leiding van Richard van Oostenbrugge), Conservatorium Brasserie & Lounge in het Conservatorium Hotel (onder leiding van Schilo van Coevorden) en nu ook bij brasserie Occo in The Dylan (onder leiding van Dennis Kuipers). Alle drie plekken waar je kunt genieten van de grandeur van een vijfsterrenhotel en van een lekkere maaltijd, zonder de hoofdprijs te betalen.

Redactie Lekker