Nieuws

Uitgelicht: Restaurant élevé in Leeuwarden 

Restaurant élevé in Leeuwarden bevindt zich in het WTC Hotel. Restaurants met hotel mogen geopend blijven, waardoor je kunt overnachten in het hotel én kunt genieten van een heerlijk diner uit de keuken van chef-kok Mike Kalkman van Restaurant élevé.

Restaurant élevé

Restaurant élevé zet letterlijk hoog in gezien de situering van de aangename en ruim opgezette locatie op de elfde etage van het WTC Hotel in Leeuwarden. Het panoramische uitzicht over de stad is dan ook fenomenaal. Chef-kok Mike Kalkman en zijn team koken met passie en toewijding kwalitatief goed, met zowel regionale als nationale invloeden. Je kunt onder andere genieten van specialiteiten als kreeft en klassieke vleesgerechten, een grote variëteit aan wijnen en een veelzijdige cocktailkaart. 

Naast de mogelijkheid van een overnachting en diner, is het nu ook mogelijk om thuis te genieten van Restaurant élevé met een heerlijke borrelbox uit de Pop-up Borrelshop. Voor €17,50 p.p. wordt een borrelbox bij je thuis geleverd gevuld met een variatie aan hapjes. Van crudité met gegrilde groenten tot aan gemarineerde gamba-spiesjes, van warme tot koude hapjes. Een gezellige avond thuis gegarandeerd! Het is daarnaast mogelijk om een bijpassende fles wijn te bestellen. 

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijken. 

*In de recensie van Restaurant élevé in Lekker500 editie 2021 is per abuis niet de juiste chef-kok genoemd. De chef-kok van Restaurant élevé is Mike Kalkman. 

Redactie Lekker