Nieuws

Valentijns frietje van de Frietboutique en De Hoefslag

Sammy en Pebbles van de Frietboutique in Amsterdam hebben in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van de Hoefslag in

HFSLG

Sammy en Pebbles van de Frietboutique in Amsterdam hebben in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van de Hoefslag in Bosch en Duin een speciaal frietje ontwikkeld voor Valentijnsdag: de “Friet Romantique”.

Sammy en Pebbles starten in 2013 in Amsterdam met de IJsboutique. Uitbreiding bleef niet lang uit en in 2014 opende de Frietboutique haar deuren. Als Valentijns optie voor lekkerbekken is het romantische frietje ontstaan. Een vers frietje geserveerd met een unieke limited edition mayonaise van Cabernet Sauvignon en olijvencrunch. De dames van de Frietboutique werkten al eerder samen met vooraanstaande chefs als Ron Blaauw en Marcel de Leeuw. Nu hebben ze samen met chef-kok Raoul Meuwese de gastronomische “Valentijn Snack” ontwikkeld. Rode wijn en de kleur rood zijn natuurlijk onlosmakelijk met Valentijn verbonden en vormden dan ook de basis voor de mayonaise. De combinatie van de Cabernet Sauvignon mayonaise, verse friet en de olijven crunch is love on first bite!Winactie! Diner voor 2De Frietboutique verloot een diner voor twee in Amsterdam met natuurlijk ‘Friet Romantique’ en heerlijke, liefdevolle snacks op het menu. Hoe doe je mee? Upload op Instagram jouw meest romantische frietmoment met uitleg waarom jij het diner zo graag wilt winnen en tag @frietboutique in je bericht. Vrijdag 10 februari wordt de winnaar bekend gemaakt!)

Beeld: Frietboutique

Redactie Lekker