Nieuws

Van restaurant Vineum tot delicatessenzaak: David’s Deli 

Eigenaar en sommelier David van Steenderen van het Rotterdamse restaurant Vineum, dat momenteel is gesloten, is in de tweede lockdown een nieuw avontuur gestart en opende onlangs delicatessenzaak David’s Deli. 

David's Deli

De Rotterdamse horecaondernemer David van Steenderen heeft een enorme passie voor ingrediënten van hoge kwaliteit en denkt graag na over wijn-spijscombinaties en gastvrijheid. Toen zijn restaurant, Vineum, voor de tweede keer moest sluiten vanwege de lockdown heeft hij van de gelegenheid gebruik gemaakt om in Westmaas, zijn woonplaats, een delicatessenzaak te starten. Het is gevestigd in het pand van de voormalige keurslager Viergever. Deze nieuwe en culinaire aanwinst in Westmaas heeft haar deuren eind november geopend, op de dag dat David trotse vader werd van James. 

David’s Deli biedt speciale vleeswaren, verse vis, schaal- en schelpdieren en je kunt er terecht voor heerlijke kazen, noteren, friandises. Alles wat perfect bij de borrel past. Met de kleine selectie van speciaal geselecteerde wijnen, kun je het helemaal afmaken. Naast deze lekkernijen zijn er ook versbereide afhaalmaaltijden, diverse soorten soep en salades. Heerlijk zo’n culinaire hotspot, die je doet denken aan de fijne delicatessenzaakjes in het buitenland! 

Kijk voor meer informatie op davidsdeli.nl. En binnenkort kun je deze heerlijke producten ook online bestellen. 

Redactie Lekker

Tags

David's Deli, Delicatessenzaak, Vineum