Nieuws

Verbouwing Tante Kee voltooid

De verbouwing van restaurant Tante Kee in Kaag is voltooid. In april zijn de deuren van het restaurant weer geopend. Eig

Verbouwing Tante Kee voltooid

De verbouwing van restaurant Tante Kee in Kaag is voltooid. In april zijn de deuren van het restaurant weer geopend. Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb hebben hun restaurant onherkenbaar vernieuwd.

Na de kerstdagen begonnen de slopers met het leeghalen van Tante Kee op Kaageiland. Een goede drie maanden later is het restaurant volledig gerestyled en kunnen ondernemers Kim Edwards en Raymond Reeb weer gasten ontvangen. Tante Kee 2.0, zoals de eigenaren het resultaat zelf noemen, is een mix van de lange traditie van het pand (al sinds 1930 een restaurant) en stijl. ‘Een bezoek aan Tante Kee blijft een avondje uit, maar wel voor iedere doelgroep.’

VernieuwingDe belangrijkste verandering is dat alle tafels nu uitzicht bieden op het water. Ook de entree en de bar zijn verplaatst: de bar is nu het hart van de zaak en de ingang is aan de andere kant van het pand. Verder is het terras vergroot en krijgt het in de zomermaanden een loungehoek. Inspiratie voor de nieuwe huisstijl en het logo komt van een foto van Erwin Olaf die een prominente plek heeft gekregen in het restaurant.

Bobby RustOm ook de keuken van nieuw elan te voorzien, is Bobby Rust aangesteld als chef-kok. Rust heeft een verleden in de door Michelin bekroonde keukens van Ron Gastrobar en Bridges, beide in Amsterdam. Bobby Rust en Raymond Reeb hebben hun eerste menukaart inmiddels samen gemaakt.

Redactie Lekker