Nieuws

Het verhaal van Aan de Poel

In 2007 gingen Stefan van Sprang en Robbert Veuger het avontuur aan een geheel nieuw restaurant op te zetten in Amstelveen: Aan de Poel.

Aan de Poel

Stefan en Robbert wilden al enige tijd een boek maken waar de persoonlijkheid van hun restaurant duidelijk in naar voren zou komen. Een boek dat meer past bij de kunstboeken, dan op de plank met kookboeken. De schoonheid en de smakelijkheid van de creaties moesten centraal staan. En het was van belang dat de 'story of...' een zeer persoonlijk verhaal werd. Dat is gelukt. De passie spat van elke pagina. Wie de foto’s ziet wil mes en vork pakken en beginnen met genieten.

Het verhaal van Aan de Poel wordt verteld aan de hand van de seizoenen. Bovendien vormt de gang van binnenkomst tot dessert een belangrijke leidraad van het boek. Het is niet alleen uniek door de schitterende fotografie van de jonge, talentvolle Kaj ter Borgh, maar ook door de wijze waarop het boek is samengesteld en vormgegeven.

Het papier is ongestreken, geen glossy gladheid, waardoor het veel meer gevoel heeft. De rugtitel is handmatig in zeefdruk aangebracht. Dit boek is gedrukt in een gelimiteerde genummerde oplage van 1000 exemplaren en verpakt in een luxe doos met receptenbijlage. Klik hier om het boek te bestellen.

Fotografie: Kaj ter Borgh / Ter Borgh Photography

Redactie Lekker