Nieuws

Verse kaas, thuis op de deurmat

Boerenkaas op abonnementsbasis: elke twee weken een vers stuk kaas op de mat en tegelijkertijd de lokale boeren steunen. Een heerlijk concept van de firma kaas. 

Kaasplank

Om het weekend in te luiden met een goed glas wijn en een heerlijk stukje kaas, daar hoef je de deur niet meer voor uit. Je kunt namelijk een abonnement afsluiten op boerenkaas en ontvangt daarmee elke twee weken een vers stuk kaas in de brievenbus, direct van de boer. Zelf genieten, maar ook de lokale boeren steunen. 

De firma kaas koopt de kaas direct bij de boer, die zij persoonlijk kennen, en halen vervolgens iedere week de kaas bij de boer zelf op. De kaas is vol van smaak en heerlijk romig. Dat komt door de traditionele wijze waarop het wordt gemaakt. De melk gaat dagvers en rauw in het kaasbad en de smaak varieert licht per seizoen. 

Bij het afsluiten van het kaas-abonnement kun je kiezen voor verschillende soorten kaas, zoals jong belegen, belegen of oude kaas. Of je laat je verrassen met het verrassingsabonnement. Een groot voordeel van het abonnement voor de boeren is dat zij weten hoeveel kaas zij moeten maken, maar ook geeft het hen zekerheid van een stabiel inkomen. 

Wil jij ook genieten van heerlijke boerenkaas en deze eens in de twee weken thuis ontvangen? Kijk op defirmakaas.nl voor meer informatie. 

Redactie Lekker