Nieuws

Vier de liefde met de Valentijnsbox van Parkheuvel

We kunnen allemaal wel wat liefde gebruiken in deze tijden, zeker met Valentijnsdag in het vooruitzicht. Retsuarant Parkheuvel** komt daarom speciaal met een Valentijnsbox. Liefde gaat tenslotte door de maag!

Gerecht Valentijnsbox Parkheuvel

Wil jij jouw geliefde op Valentijnsdag verrassen met een culinaire en romantische avond? Of wil je gewoon genieten van een heerlijk 4- of 5-gangendiner. Restaurant Parkheuvel** schiet te hulp! 

Speciaal voor Valentijnsdag heeft restaurant Parkheuvel in Rotterdam een Valentijnsbox samengesteld, gevuld met alle benodigdheden voor een romantische avond. Van coquilles en kaviaar tot langoustines en kalfswang, alles is met liefde bedacht en samengesteld. 

De box bestaat uit een 4- of 5-gangendiner. Alle voorbereidingen zijn al getroffen, waardoor je in een handomdraai een diner op tafel hebt staan. Je hoeft enkel zelf nog voor de finishing touch te zorgen aan de hand van een duidelijke bereidingswijze. 

En niet alleen aan de gerechten is gedacht. Je kunt het namelijk helemaal afmaken met het wijnarrangement dat speciaal door de sommelier is samengesteld. 

De Valentijnsboxen kunnen besteld of afgehaald worden op 12 & 13 februari. Kijk hier voor meer informatie. 

Redactie Lekker