Nieuws

Hippe voorraadbussen met een missie

Designmerk Brabantia startte recent een samenwerking met The Hunger Project om voedselverspilling tegen te gaan en een einde te maken aan honger.

Brabantia-The-Hunger-Project

Brabantia ontwikkelde hippe voorraadbussen met maatbeker zodat je precies de portie voedsel kan afmeten die jij nodig hebt. Het familiebedrijf zet zich in voor het ontwikkelen van duurzame producten met aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet. Bij elke verkochte voorraadbus doet het designmerk een donatie aan The Hunger Project.

Stop chronische honger

The Hunger Project is een wereldwijde non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van chronische honger. De organisatie bereikt wereldwijd meer dan 17 miljoen mensen in bijna 16.000 dorpen. Dit doen ze onder meer door het geven van trainingen in Afrika, Zuid-Azië en Latijns-Amerika waarin lokale mensen worden ondersteund, gestimuleerd en weerbaar gemaakt worden om hun eigen toekomst te beïnvloeden. 

Brabantia-voorraadbussen-the-hunger-project

Voorraadbussen Brabantia

Via de website van Brabantia kies je gemakkelijk je eigen hippe voorraadbus voor nog geen 14 euro per stuk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen: kunststof of glas. Je kunt de voorraadbussen bestellen via deze link.

Femke Tolsma

Tags

Brabantia, actie, samenwering, ontwikkelingshulp, voorraadpot, voedselverspilling, The Hunger Project