Nieuws

Vruchtbaar land

Leer de veelzijdige Italiaanse keuken kennen met De Zilveren Lepel.

Amalfikust

De Italiaanse keuken van pasta en pizza kennen we natuurlijk allemaal. In Napels en de Amalfikust laat De Zilveren Lepel je kennismaken met al het lekkers wat, volgens velen, de mooiste kust van Europa te bieden heeft. Naast overheerlijke recepten (denk aan gestoofde vis uit Cilento, een verfrissende citroensalade of calzoncini met ham en kaas) bevat het boek prachtig beeldmateriaal en verhalen over de culinaire en culturele geschiedenis van de regio. Neem er een passend glaasje limoncello bij en ontdek de verrassende keuken van deze idyllische Italiaanse streek.

Napels en de Amalfikust

De Zilveren Lepel

€35

ISBN 9789000355679

Spectrum

Bestel dit kookboek bij Boekhandel Scheltema via deze link.

Redactie Lekker

Tags

Napels en de Amalfikust, De Zilveren Lepel