Nieuws

Culinair genieten bij Waterfront Chill & Groove

Restaurant Het Bosch organiseert voor het vierde opeenvolgende jaar een eigen culinair muziekevenement: Waterfront Chill & Groove. Het evenement vindt op 20 en 21 juli plaats op hun unieke locatie langs de waterkant in Amsterdam.

Waterfront chill & groove

Tijdens Waterfront Chill & Groove kunnen bezoekers genieten van heerlijk eten onder muzikale begeleiding van artiesten en dj’s. Er komen ook enkele topchefs langs om in de grote buitenkeuken het “Swinging Menu” van vijf gangen te bereiden: Julius Jaspers (bekend van tv en zijn BBQ-kookboeken), Ron Blaauw (Ron Gastrobar*), Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roastroom) en natuurlijk Ferry van Houten, van Het Bosch Waterfront Kitchen zelf.

De terrassen van Het Bosch worden volledig omgetoverd tot strandlocatie, met ligbedden en loungemeubels. Het is zelfs mogelijk om met een boot te komen en die op locatie aan te leggen - hiervoor zijn slechts beperkte plekken beschikbaar. Tickets zijn all-inclusive: entree met amuses, het 5-gangenmenu én open bar, met verschillende wijnen en cocktails (champagne niet inbegrepen). Je kunt tickets kopen voor €125 per stuk, op de website van Het Bosch.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Het Bosch @ the Waterfront

Tags

het bosch, ferry van houten, julius jaspers, ron blaauw, michiel deenik, waterfront chill & groove, festival