Nieuws

Wijnmakerslunch bij De Nederlanden

Restaurant De Nederlanden* in Vreeland aan de Vecht verzorgt zondag 7 april een wijnmakerslunch om hun eigen witte huiswijn mét eigen label te presenteren.

Made for friends of Wilco

Initiatiefnemers Caroline en Wilco Berends, eigenaren van De Nederlanden (positie 53 in Lekker500 editie 2019), reisden in februari af naar de wijngaard van Alex Pflüger in Duitsland. In samenwerking met de wijnmaker is ‘Pflüger, Made for friends of Wilco’ samengesteld. Tijdens de wijnmakerslunch zal Pflüger samen met Martijn Verkerk van Smaragdwijnen aanwezig zijn om met het team van De Nederlanden een ontspannen middag te verzorgen.

Wilco Berends wijn
Wijnmaker Alex Pflüger.

Tijdens de wijnmakerslunch geniet je van de smakelijke gerechten van Wilco, bubbels en diverse wijnen van het Pflüger huis. Deze worden toegelicht door Alex en Martijn. Van 11:00 tot 12:00 kun je proeven van diverse Pflüger-wijnen die verkocht worden voor vriendenprijzen van De Nederlanden. De ontvangst van de wijnmakerslunch zelf is om 12:00 uur. De kosten voor de culinaire middag bedragen €75 p.p., all inn. Reserveren kan via [email protected] en 0294 232 326.

Redactie Lekker