Nieuws

Zo ontspan je na een avond wijnen

Het kan weer! Leuke weekendjes weg plannen, heerlijk uiteten, gezellig wijn drinken met vrienden of vriendinnen. Er is na lange tijd gelukkig weer wat leven in de brouwerij. Maar vergeet in alle drukte niet ook wat tijd voor jezelf te nemen.

Wijnen

Er kunnen weer plannen worden gemaakt voor leuke weekendjes weg, op pad gaan met vriendinnen of om nieuwe restaurants in Nederland te ontdekken. Wat betreft restaurants weet Lekker wel raad, want met de 500 geselecteerde restaurants in Lekker500 editie 2022 is er voor ieder wat wils, van bistro tot sterrenzaak.

Maar met al die weekendjes weg, etentjes en avonden wijnen in combinatie met een druk werkleven, schiet tijd voor jezelf er soms wel eens bij in. Terwijl me-time zo belangrijk voor je is. EasyToys weet met haar zorgvuldig uitgezochte assortiment wel raad als het om ontspannen me-time gaat. Het bedrijf selecteerde dé toy waarmee een ontspannen en fijne avond voor jezelf, na een avondje wijnen bijvoorbeeld, is gegarandeerd: de Satisfyer

De Satisfyer Pro 2 is een gouden, muisstille luchtdruk vibrator met 11 verschillende standen. Daarnaast is hij handzaam, makkelijk te bedienen en schoon te maken en 100% waterproef. Je kunt ‘m dus waar en wanneer je maar wilt gebruiken en zo genieten van jouw moment, als afsluiting van de perfecte avond.  

Redactie Lekker

Credits

Beeld: iStock

Tags

Wijnen, Ontspannen, Easy

Gerelateerde artikelen