Nieuws

Zwarte Brigade groot succes

Eerder dit jaar richtte Caroline Nadine Wip de Zwarte Brigade op. Een online platform dat inspeelt op de behoefte van restaurateurs in de zoektocht naar goed personeel.

Zwarte Brigade

Op zwartebrigade.nl kunnen restaurateurs vacatures plaatsen met betrekking tot de zwarte brigade. Aanleiding voor Caroline om deze onderneming te starten: “Een soortgelijk platform bestond nog niet. Veel grote websites zijn onoverzichtelijk. Als je zelf een hoog niveau in hospitality hebt bereikt, wil je niet honderden of zelfs duizenden vacatures doorspitten die niet voldoen aan jouw wensen. Met de Zwarte Brigade wordt een duidelijke grens getrokken: restaurants die hun vacatures presenteren hebben hun sporen verdiend met vermeldingen in grote Nederlandse restaurantgidsen. ” Inmiddels is het succes van de Zwarte Brigade evident: verschillende bekende Nederlandse restaurants hebben reeds een vacature op de website geplaatst. Ze wordt geprezen voor onder meer de persoonlijke touch, het overzichtelijke en snelle acties.

Zwarte Brigade
Caroline Nadine Wip met haar eigen zwarte brigade.

Caroline combineert haar groeiende werkzaamheden voor de Zwarte Brigade met haar baan als mede-eigenaar van restaurant Het Armhuis op Vlieland.

Kennismaking

Op dit moment zijn het de kennismakingsmaanden. Eenieder die geïnteresseerd is kan contact met Caroline opnemen via de website van Zwarte Brigade.

Redactie Lekker