Banoffee pavlova's... van Jet van Nieuwkerk

30 min. bereidingstijd, 90 minuten wachttijd 4 pers.
Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk is bekend van verschillende culinaire tv-programma's en haar online magazine. Speciaal voor Lekker deelt ze haar recept voor banoffee pavlova’s, zodat jij tijdens de feestdagen in een handomdraai een heerlijk dessert op tafel kan zetten!


Ingrediënten

  • 230 milliliter slagroom
  • 1 eetlepel azijn
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel maïzena
  • 300 gram kristalsuiker
  • 40 gram ongezouten roomboter (op kamertemperatuur)
  • 200 gram mascarpone (op kamertemperatuur)
  • 50 gram poedersuiker
  • 3 bananen
  • 50 gram pure chocolade
  • Keukenpapier
  • Bakplaat met bakpapier
  • Handmixer

Bereidingswijze