Dubbel genieten: een wijnspijscombinatie van Hidde de Brabander en Marco Westra
Een bijzonder recept van Hidde de Brabander: de Eclair IJstaart, met daarbij een prachtige wijn en non-alcoholische combinatie van maître Marco Westra.
Ingrediënten
- - Soezenbeslag:
- 150 gram water
- 150 gram volle melk
- 150 gram boter
- 3 gram fijn zout
- 5 gram kristalsuiker
- 160 gram patentbloem
- 300 gram heelei
- - Gelei van pure chocolade:
- 190 gram volle melk
- 200 gram slagroom
- 15 gram invertsuiker
- 300 gram pure chocolade
- 20 gram vegetal (Sosa)
- - IJs van gerookte, volle melk en vanille:
- 3500 gram basismix
- 200 gram volle melk
- 85 gram kristalsuiker
- 3 Nederlandse vanillestokjes
- Kersen rookhout
- - Extra nodig:
- Gouddust
- Bladgoud
- Gedroogde vanillestokjes
- Chocoladedecoratie