Een zomers cocktailrecept: RAW Grapefruit

Voor
1 pers.
Kenmerken
Hooghoudt
Groningen
The Stockroom
Recept
Ingrediënten
  • 50 ml Hooghoudt RAW Genever
  • 150 ml Grapefruit soda
  • 1 limoen
  • Angostura Bitters
De zon breekt eindelijk weer door en temperaturen zullen de komende dagen stijgen. Hoe lekker is het dan om in de zon te genieten van een verfrissende en fruitige cocktail. Hooghoudt deelt daarom een zomers recept!

Hooghoudt en The Stockroom, beiden gevestigd in Groningen, hebben samen dit heerlijke en verfrissende recept voor een zomerse cocktail gecreëerd: "De favoriete serve van de meeste mensen bij Hooghoudt; wat is de RAW Grapefruit lekker! Met frisse bitters, maar tegelijk ook lichtzoet van de grapefruit. Open en toegankelijk, maar de kruidigheid van de Angostura Bitters zorgt voor pit en maakt dit drankje helemaal af. Bij de eerste slok ben je verkocht!"  

Bereiding
1

Schenk 50 ml Hooghoudt RAW Genever in een longdrinkglas gevuld met ijs
 

2

Voeg 150 ml grapefruit soda en twee druppels Angostura Bitters toe
 

3

Knijp een partje limoen uit en voeg het partje toe als garnering