Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit - Perfect voor zonnige cocktails!

Kenmerken
Fever-Tree
Cocktail
Tequila
Pink
Grapefruit
Recept
Zomer
Zon
Ingrediënten
  • Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit
  • Premium tequila
  • Ijsblokjes
De dagen worden langer en de warmere temperaturen liggen op de loer. We smachten al lang naar die mooie zonnige dagen op het terras en natuurlijk naar het perfect bijpassende drankje.

Haal de zon alvast in huis met de nieuwe Sparkling Pink Grapefruit van Fever-Tree. Heerlijk verfrissend on the rocks met een schijfje verse grapefruit of als mixer in een verkwikkende cocktail. Een gegarandeerd feestje in je glas!

Precies op tijd voor de warme dagen lanceert Fever-Tree dé nieuwe zomer soda, de Sparkling Pink Grapefruit. De mixer wordt gemaakt van, met de hand geplukte, rode en roze grapefruit uit de velden van de Quirante familie in Alicante. Op enkele kilometers van de Middellandse Zee worden de grapefruits nauwkeurig in de gaten gehouden en alleen op het optimale moment geoogst. Het resultaat is een uiterst verfrissende en levendige mix van zoet, sappig en zuur. De zomer in jouw glas! En ook niet onbelangrijk, de mixer bevat geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen en is laag in calorieën. Verantwoord genieten dus.

Over Fever-Tree

'Als driekwart van jouw G&T tonic is, laat de tonic dan de beste zijn'. Zo begon Fever-Tree in 2003 als start up. Sindsdien zijn ze gegroeid als 's werelds grootste leverancier van mixers voor spirits en is het verkrijgbaar in meer dan 75 landen. Fever-Tree's mixers zijn gemaakt om te mixen met dranken maar ook zeker om los te drinken. Alleen de beste natuurlijke ingrediënten zijn goed genoeg om te gebruiken en er komen geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen aan te pas. Hun producten worden over de hele wereld gemixt met de grootste spirits.

De Fever-Tree Sparkling Pink Grapefruit is vanaf nu verkrijgbaar bij Gall & Gall en (zeer waarschijnlijk) bij jouw favoriete horecazaak!

Paloma Cocktail

Bij het horen van Sparkling Pink Grapefruit denken we natuurlijk ook gelijk aan zonnige cocktails. Fever-Tree got you covered! De low calory, signature cocktail Paloma is heerlijk verfrissend en gemakkelijk om te maken. 

Bereiding
1

Vul een groot glas met ijsblokjes.

2

Mix een kwart premium tequila met driekwart Sparkling Pink Grapefruit in het glas.

3

Maak het geheel af met een partje of schil van grapefruit.