Ginger Negroni cocktail

Tijd
15 min.
Voor
4 pers.
Kenmerken
Ginger Negroni cocktail
De 3X Bluicer Pro™
Cocktail
Ingrediënten
  • 30 ml gin
  • 30 ml Campari
  • 30 ml Sweet Vermouth Rosso
  • 350 g (ongeveer 15) ijsblokjes
  • 60 g (ongeveer 3 cm) gember
  • 1,3 kg (ongeveer 8) geschilde sinaasappels 
Maak heerlijk eens een frisse Ginger Negroni cocktail, het favoriete recept van de redactie. Met de Sage Appliances 3X Bluicer Pro™ doe je dat in een handomdraai met het one-touch-programma Frozen Cocktail.

De redactie van Lekker testte onlangs de Sage Appliances 3X Bluicer Pro™. Of je nu een smoothie maakt of een frozen cocktail, de blender kan alles aan! Je leest hier meer over dit veelzijdige apparaat. 

 

Tip voor de cocktail

Voeg meer ijs toe voor een dikkere consistentie. 

Bereiding
1

Voeg de gin, Campari, vermouth en het ijs toe aan de blenderkan en bevestig deze aan de sap uitloop. 

 

2

Zet de snelheidsknop op 8 en pers de gember. 

 

3

Verlaag de snelheid tot 1 en pers de sinaasappels. 

 

4

Verwijder het persopzetstuk en zet de blender kan op de motorbasis. Zorg dat het deksel goed is gesloten. 

 

5

Selecteer het programma IJscocktail. Serveer onmiddellijk.