Nieuws

Sauzen maken moeilijk? Ontdek de kunst met Saus Colleges van Angélique Schmeinck

Mensen zien sauzen vaak als lastig te maken en ingewikkeld om te bedenken. Maar juist met zelfgemaakte sauzen maak je indruk bij jouw gasten. Daarom organiseert SVH Meesterkok Angélique Schmeinck Sauscolleges en leert je stap voor stap sauzen maken.

Sauzen

Een gerecht zonder saus kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Een waardige toevoeging, want het brengt in balans en vormt een geheel met het gerecht. En hoe leuk is het om je eigen saus te maken. Daarmee onderscheid je je in de keuken en verras je jouw gasten bij een gezellig thuisdiner.

Maar vaak worden sauzen gezien als een lastig element om te maken. Want hoe krijg je nou jouw favoriete saus perfect op tafel? Daar gaat SVH Meesterkok Angélique Schmeinck je mee helpen. In juli en augustus organiseert Schmeinck namelijk drie verschillende Saus Colleges, in haar Culinaire Gallerie in Velp, waarbij ze je meeneemt tot aan de fundamenten van de saus. Van fermenteren tot aan fruiten en van fluweelzachte tot aan romige sauzen. Een echte smaakexpeditie met alle details daaromheen.

Kijk hier voor meer informatie over de Saus Colleges van Angélique Schmeinck.

Redactie Lekker

Credits

Beeld: Angélique Schmeinck

Tags

Saus, Angélique Schmeinck, SVH Meesterkok, Sauzen