Nieuws

SVH Meesterkok Chris Naylor opent BBQ-restaurant in oudste kapel van Amsterdam

Wat het weer ook doet, heerlijk barbecueën is gewoon mogelijk in het nieuwe pop-up restaurant Camping at Olof’s van sterrenchef Chris Naylor in de Sint Olofskapel aan de Zeedijk in Amsterdam. 

Camping at Olof's

Chef-kok Chris Naylor van restaurant Vermeer* (nummer 27 in de Top-100 van Lekker500) in Amsterdam opent op 8 juli het barbecue pop-up restaurant in de oudste kapel van Amsterdam. Naylor vertelt dat het restaurant de ontspannen sfeer van een camping heeft, zonder dat je bang hoeft te zijn voor verbrande worsten of zwarte kip die je zelf klaar moet maken. “Dat doen wij voor je: heerlijke gerechtjes van de BBQ, met de herkenbare smaken van Vermeer, maar dan voor een toegankelijke prijs.' Voor 15 euro per persoon boek je een kampeerplaats en krijg je een uitgebreide salade-schotel met mezze-achtige gerechtjes als tabouleh, burrata, hummus. Hierbij kun je van een compacte barbecue-kaart gerechten bestellen, zoals black cod met witte miso, mirin and sake, tonijnsteak met groene kruiden of lamsbout met tarragon ‘boudran’”, aldus Chris Naylor.

Vier jaar geleden zat op dezelfde locatie het succesvolle pop-up Roomservice at Olof’s, het eerste flexitarische restaurant van Nederland. Het barbecue restaurant is een vervolg hierop. Verse groenten vormen een basis en worden aangevuld met mooie producten van de barbecue. Het belooft een culinaire ervaring met een vakantiegevoel te worden! 

Camping at Olof’s is geopend in de maanden juli en augustus. Kijk hier voor meer informatie. 

Redactie Lekker