Inspiratie

Dit zijn de beste kookzenders op tv

Ontvang jij ze al?

24 Kitchen

Ben jij een echte culinaire liefhebber? Of een nieuwsgierige hobbykok? Dan is het opdoen van inspiratie voor nieuwe recepten van verschillende kookboeken en -zenders vast niets nieuws voor je. Met één druk op de knop laat Miljuschka Witzenhausen je bijvoorbeeld zien hoe je in 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten met verse en voedzame ingrediënten voor het hele gezin. Wil je je misschien juist een weekend uitsloven en een prachtig stuk vlees op de BBQ braden? Dit en meer leer je allemaal op 24 Kitchen. Maak een culinaire reis door eigen land met Janny van der Heijden in De Smaak van Nederland en ontdek wat onze bodem te bieden heeft. Meer een liefhebber van de buitenlandse keukens? Ga cultuur snuiven en vertrek vanaf je bank op Zomertour met Rudolph van Veen om te weten waar je de beste en lekkerste patisserie lekkernijen kan bemachtigen, of leer alles over de Turkse specialiteiten van Karsu Dönmez. Kortom, genoeg om te beleven, leren, en natuurlijk proeven.

Njam!

Naast 24 Kitchen kun je in Nederland sinds 2019 ook kijken naar het Vlaamse broertje van 24 Kitchen, namelijk Njam! tv. Hier vindt je nóg meer recepten en maak je nóg meer interessante en leerzame culinaire uitstapjes. Ook biedt Njam! een kijkje in de keuken van onze eigen Nederlandse sterrenchefs zoals Jonnie Boer en Syrco Bakker. Hier hoor je waar hun beroemde gerechten en favoriete producten vandaan komen, en hoe de klassiekers uit hun restaurants precies opgebouwd zijn. Een unieke kijkervaring en een echte must-see.

Internet vergelijken

Komen deze zenders niet in je pakket voor en ben je benieuwd geworden? Het overstappen naar een provider die je zulk lekkers biedt hoeft niet ingewikkeld te zijn, echter is het belangrijk om voor je een internet- en/of tv-abonnement afsluit is te kijken naar alle opties die je hebt. Door internet vergelijken weet je zeker dat je de beste deal voor jou vindt. Welke abonnementen passen bij mij? Welke aansluitingen zijn beschikbaar op mijn adres? Wat is het aanbod? Misschien ben je op zoek naar een goedkoper abonnement, ga je verhuizen en zoek je de beste deal voor je nieuwe adres, of misschien ben je nieuwsgierig en zou je je horizon graag verbreden naar zenders die je nog niet eerder hebt ontvangen. In deze uitgebreide vergelijking is er veel om te overwegen. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van een onafhankelijke partij. Deze voorzien je namelijk van volledig objectieve informatie en zijn dus niet beïnvloedt door de providers zelf om je in een bepaalde richting te sturen. Hierdoor hoef je niet langer te twijfelen en weet je zeker dat je een abonnement vindt die aan jouw eisen en wensen voldoet.

Ziggo internet

Als echte kookliefhebber, bijvoorbeeld, zal je zien dat je goed zit met Ziggo internet. Met een tv- en/of internet abonnement ben je verzekerd van een supersnelle internet verbinding voor een blijvend lage prijs, en ontvang je ook nog eens de topprogramma’s van 24 Kitchen en Njam! tv. Je favoriete chef gemist? Met een tv-abonnement van Ziggo kan je je programma’s terugspoelen en pauzeren. Zo kun je meteen je nieuwe kookkunsten uitproberen!

Dit artikel is in samenwerking met een commerciële partner tot stand gekomen.

Redactie Lekker