Nieuws

Benefietgala Alliance Gastronomique

Het Alliance Gastronomique Benefietgala TASTE FOR LIFE vindt dit jaar plaats op 18 september in Paleis het Loo te Apeldoorn.

Benefietgala

Dit jaar staat het Alliance Gastronomique Benefietgala, Taste for Life, in het teken van zeldzame kankers. Eén op de 5 patiënten met kanker heeft een zeldzame soort. Deze zeldzame soorten zijn vaak moeilijker op te sporen, er zijn vaak minder behandelingen mogelijk en er wordt minder onderzoek naar gedaan. Hierdoor is de overleving van mensen met een zeldzame kanker slechter dan die met een veel voorkomende kankersoort. Onderzoek bij zeldzame kanker is dus heel hard nodig maar kost veel geld. Vandaar dat dit jaar de leden van de Alliance Gastronomique zich inzetten voor dit goede doel.

Programma

Een bijdrage leveren aan dit mooie doel is letterlijk en figuurlijk een feestje. Na ontvangst met champagne en amuses, verzorgen maar liefst 32 sterren van de Alliance een weergaloos diner. Vanzelfsprekend vergezeld van prachtige wijnen! Met spetterende optredens, een veiling en loterij voor het goede doel én een afterparty met DJ en cocktails belooft het onvergetelijke avond te worden!

Goede doelen

Onderzoek Zeldzame Kankers

Patiëntenvereniging Speekselklierkanker

Radboud Oncologie Fonds

Dresscode

Black-tie / Feestelijk

Presentatie

Erik de Zwart

Sprekers

Gerard Wollerich (Voorzitter Alliance Gastronomique)

Prof. Dr. Carla van Herpen (Hoogleraar Rare Cancers Radboudumc)

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Redactie Lekker