Nieuws

De zonsondergang vieren met Belvedere Vodka

De mooiere zomerdagen komen eraan, waarbij je weer heerlijk kunt genieten van een prachte zonsondergang. Belvedere vodka weet hoe je zo’n zonsondergang extra speciaal maakt en lanceerde daarvoor de limited edition Summer Bay Bottle én cocktailrecept.

Belvedere Summer Bay

Stel je voor: na een lange zomerdag, met goed gezelschap, genieten van een prachtige zonsondergang. Deze bijzondere momenten weet Belevedere Vodka extra speciaal te maken tijdens haar Sundowner-party's.

Het is namelijk dé trend du moment, de Sundowner-party’s, waarbij het draait om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte onder het genot van goede muziek en in dit geval van heerlijke 100% natuurlijke vodkacocktails, terwijl je kijkt naar de ondergaande zon. En het leuke is, deze zomer organiseert Belvedere Vodka in augustus en september haar eigen Sundowners op verschillende en prachtige locaties als W Amsterdam en The Harbour Club in Amsterdam Zuid, Den Haag en Vinkeveen, Beachclub Royal en restaurant Copper Noordwijk. 

Het magische moment van de dag zorgde bij Belvedere voor inspiratie voor drie premium Sundowner-cocktails, waaronder de Belvedere Air. En daar mag Lekker een heerlijk recept van delen, zodat jij kan genieten van een heerlijke cocktail tijdens jouw zonsondergangmoment. 

Belvedere Summer Bay 

Het premium vodkamerk Belvedere staat bekend om vakmanschap, de traditionele manier van destilleren en het gebruik van slechts twee premium ingrediënten: Dankowskie rogge en bronwater. Hierdoor ontstaat er een 100% natuurlijke en pure vodka zonder toegevoegde suikers. Om de zomer dit jaar te vieren, is er de limited edition Belvedere Summer Bay fles. 

De limited edition Belvedere Summer Bay-fles is vanaf nu te koop in geselecteerde winkels voor € 38,99. 

Kijk voor meer informatie over de Sundowners-party op de webistes van de locaties. 

Redactie Lekker