Nieuws

Herberg Onder de Linden lid van Alliance Gastronomique

Herberg Onder de Linden in Aduard is per januari 2020 lid van Alliance Gastronomique!

Herberg onder de linden

Op 2 december is Herberg Onder de Linden geïnaugureerd tijdens het jaarfeest van het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa. Alliance Gastronomique heeft 42 leden in zowel Nederland als België, waarvan de meeste één of meerdere Michelinsterren hebben. De Alliance staat voor topkwaliteit, creativiteit en oog voor detail. 

Herberg Onder de Linden is daarnaast ook te vinden in Lekker500 editie 2020. Uit de recensie: 'Creativiteit, originaliteit en complexiteit zien we terug in de parade van amuses zoals een paddenstoelenschuimpje met kaascréme en Amsterdamse ui en scheermes met tartaar van pompoen en schuim van gefermenteerde ossenstaart. Dat belooft wat! Het verrassingsmenu vangt aan bij vijf gangen. We genieten van een zorgvuldig opgemaakt bord platte oesters met aardpeerschuim, rauwe coquilles, zeekraal, avocado en gepofte quinoa. Gevolgd door sliptong en noordzeekrab met saus van kropsla, saffraan en seroendeng'

Terwijl de inauguratie tot de Alliance Gastronomique nog maar net achter de rug is, is het restaurant in volle gang bezig met het kerstmenu. Hier kun je genieten van een kerstmenu met prachtige exclusieve ingrediënten in een sfeervol aangeklede herberg. 

Kerst vieren bij Herberg Onder de Linden in Aduard? Reserveren kan via hun website.

Redactie Lekker